Select language
  • Lisäeristysratkaisut
  • Lisäeristysratkaisut
  • Lisäeristysratkaisut
  • Lisäeristysratkaisut

Yläpohjan lisäeristys

Yläpohjan lisäeristäminen on Ekovillalla helppoa ja voidaan tehdä milloin vain, ympäri vuoden. Mitä monimuotoisempi yläpohja, sitä ylivoimaisempi Ekovillan puhallusvilla on. Ammattilaisen tekemänä lisäeristys on vaivaton.

Pienessä eristystarpeessa voi Ekovillan puhaltaa myös itse rakennustarvikeliikkeestä vuokrattavalla koneella. Kysy rautakauppiaaltasi tarjous itseasennusvillasta!

Hirsiseinän ulkopuolinen lisäeristys

Ruiskutettava Ekovilla täyttää hirren varaukset ja halkeamat, eikä tilkitsemistä ei tarvita. Eriste muodostaa vanhan rakenteen kanssa sama-aineisen ja yhtenäisen eristekerroksen.

Hirsiseinän sisäpuolinen lisäeristys

Mikäli lisäeriste asennetaan huone kerrallaan, suoritetaan asennus Ekovilla-levyeristettä käyttäen.

Puruseinän ulkopuolinen lisäeristys

Ekovilla täyttää kertaruiskutuksella lautojen välit ja paksuuserot, eikä erillistä tilkitsemistä tarvita. Eriste muodostaa vanhan rakenteen kanssa sama-aineisen ja yhtenäisen eristekerroksen.

Puruseinän sisäpuolinen lisäeristys

Mikäli lisäeriste asennetaan huone kerrallaan, suoritetaan asennus Ekovilla-levyeristettä käyttäen.

Villaseinän ulkopuolinen lisäeristys

Ekovilla soveltuu lisäeristeeksi myös mineraalieristeen päälle. Ennen lisäeristämistä on huolehdittava, että uuden ja vanhan eristeen väliin ei jää höyrytiiviitä pintoja, kuten muoveja tai maaleja.

Rossipohjan lisäeristys

Varsinkin rintamamiestaloissa on Suomessa on käytetty ryömintätilaista alapohjaa ns. rossipohjaa.

50-luvun taloissa rossipohjassa käytettiin eristeenä purua, sitä vanhemmissa sammaleita tai muurahaispesiä.

Vanhoissa taloissa rossin eristevahvuus voi olla jopa 500 mm. Mikäli eriste on hyväkuntoista purua tai sammalta, sen poistaminen on usein tarpeetonta.

Vanhoissa taloissa ilmatiiviys seinän ja lattian liitoskohdassa on usein puutteellinen, joten tiiviyden parantamiseen kannattaa kiinnittää huomiota.

Pyydä tarjous