Select language
  • Lisäeristäminen
  • Lisasoojustamine
  • Additional insulation
  • Tilläggsisolering

Lisäeristys ja korjausrakentaminen -
Miksi lisäeristys?

1. Säästät rahaa

Lämmitysenergian kallistumisen myötä lisäeristäminen on entistä kannattavampaa; kustannukset tulevat takaisin parhaimmillaan muutamassa vuodessa. Vielä 2000-luvun alun taloissa eristevahvuudet olivat vaatimattomia nykyisiin vaatimuksiin nähden. Myös rakenteiden ilmanpitävyys on usein puutteellinen. Huoneen lämpötilaa nostetaan yleensä asukkaiden tunteman vedon vuoksi - ja jo muutaman asteen nosto lisää energian kulutusta jopa 20%.

Laske säästö lisäeristyslaskurilla »

Hyödynnä kotitalousvähennys lisäeristyksessä!

Ekovillan asennuttaminen on omakotitaloon tai vapaa-ajan kiinteistöön on oivallinen kohde hyödyntää kotitalousvähennystä.

Kotitalousvähennyksenä voit vähentää 40 % työkorvauksesta, jonka maksat ennakkoperintärekisteriin kuuluvalle yrittäjälle tai yritykselle. Vähennys on henkilökohtainen, joten pariskunta voi saada yhteensä 4500 euron vähennykset. 

2. Talosi asumisviihtyisyys paranee

Lisäeristämällä ja ilmatiiviyttä parantamalla saat rakenteita ja huonepintoja jäähdyttävän vedon pois.

3. Talosi arvo nousee

Lisäeristämällä ja tiiviyttä parantamalla talosi energiatehokkuus paranee ja jälleenmyyntiarvo nousee. 

4. Säästät ympäristöä

Valitsemalla tehokkaan ja ekologisen lämmöneristeen talonomistaja voi huomattavasti pienentää asumisestaan syntyvää hiilijalanjälkeä.

Lisäeristäminen on kannattavaa myös ympäristön kannalta, sillä rakennusten energiakulutuksen osuus Suomessa on yli 40 %, josta noin puolet kuluu lämmitykseen. Turha lämmittäminen lisää kasvihuonekaasuja mm. hiilidioksidipäästöjä, sekä kuluttaa maapallomme vähentyviä energiavaroja.

Pyydä tarjous