Select language
  • Referenssit
  • Referenssit
  • Referenssit
  • Referenssit

Asiakkuudet

Kohta neljän vuosikymmenen hyvät asiakaskokemukset ovat tehneet Ekovillasta  omakotirakentajien- ja korjaajien suosikkieristeen. Ekovillan asiakkaita ovat talotehtaat, rakennusliikkeet, rautakaupat sekä kuluttajat.

Suomen suosituinta puukuitueristettä saat talopaketin mukana:

Valtaosa uudisrakentajista hankkii uuden kodin talotehtaalta pakettina tai muuttovalmiina. Noin puolet rakentajista tilaa yläpohjan eristeet talotoimituksen mukana. Kaikkiin johtavien talotehtaiden taloihin saa Ekovillaa joko vakiona tai toivomuksesta.

Talokaupan tekovaiheessa kannattaa ottaa eristeasia esille, siten saa kotiinsa oikeanlaisen, ympäristöystävällisen eristeen. Useilta talotehtailta on saatavissa seinäeristeeksi myös Ekovillalevy.

Kysy lisää talokauppiaaltasi

Saneerausliikkeet

Noutamalla tai tilaamalla asennuksen omasta rautakaupasta

Ekovillaa myyvät kaikki hyvin varustetut rautakaupat, rakennustarvike- ja puutavaraliikkeet ympäri Suomen. Ekovillaa saa puhalluseristeinä joko säkeissä itseasennukseen tai valmiiksi asennettuna, sekä nyt myös levyeristeinä. Tuttu myyjä laskee eristeen menekin ja antaa kokonaishinnan eristeelle ja asennukselle. Eristeet tuo kohteeseen ja asennuksen suorittaa ammattitaidolla Ekovillapalveluyrittäjä, sovittuna aikana ja vaivattomasti.

Lämmönpitäviä näyttöjä

Suomessa rakennettavien omakotitalojen yläpohjista jo noin puolet eristetään Ekovillalla. Puukuitueristeen hyvien ominaisuuksien myötä Ekovilla on suosikkieriste myös rivitalokohteissa sekä arvokkaissa suojelukohteissa .

Katso esimerkkejä lämmönpitävistä näytöistä »

Pyydä tarjous