Select language
  • Miksi Ekovilla?
  • Miks Ekovilla?
  • Why Ekovilla?
  • Varför Ekovilla?

Anna hyvä elämä talollesi ja perheellesi

Hyvä elämä on lämmintä ja turvallista. Uusiutuvan metsän tuottamalla kuidulla eristäminen antaa talollesi ja perheellesi olosuhteet, jota ympäröi hyvä elämä. Lämmin Ekovilla on puukuitua. Se tulee luonnosta ja siirtää sen ikiaikaiset ja hyväksi havaitut ominaisuudet osaksi taloa ja perheesi elämää. Hyvän elämän perustat ovat aina olleet lähellä luontoa. 

Kestävää asumista

Ekovilla on puupohjainen lämmöneriste, joka tarjoaa monipuoliset ratkaisut tehokkaaseen ja kestävään eristämiseen. Lämmitätpä taloa talvella tai jäähdytät kesällä, hengittävät rakenteet toimivat ja kuivuvat turvallisesti molempiin suuntiin. Asut kestävässä ja energiatehokkaassa kodissa.

Lämmin ›    Hengittävä ›    Ekologinen ›    Hyvä elämä ›

Tutkittua
tietoa

Ekovilla-eristeet ovat  tutkittuja tuotteita. Tuotteiden eristys-, palo- ja kosteusominaisuuksia on tutkittu vuosikymmenten ajan sekä eri tutkimuslaitosten laboratorioissa että lukuisissa kenttäkokeissa.

Tutustu tutkimustuloksiin >

Hyvän elämän eristeratkaisut

Puu ja puusta tehdyt materiaalit ovat luonnostaan hengittäviä, eli ne tasaavat huoneilman kosteutta luonnollisella tavalla. Toimiva eristerakenne hengittää turvallisesti molempiin suuntiin ja luo kotiin hyvän elämän olosuhteet.

Lue lisää suosikkieristeestä >

Asiakkaamme
kertovat

" Ekovilla täytti myös meidän projekteissa tuotelupauksensa. Talot ovat olleet energiataloudellisia ja miellyttävia asua."

Karpaasi Jari Isometsä

Lue lisää asiakaskommentteja >

Pyydä tarjous