Select language
  • Ekovilla yrityksenä
  • Ekovilla yrityksenä
  • Ekovilla yrityksenä
  • Ekovilla yrityksenä

Lyhyt kertomus lämpimästä ja vihreästä Ekovillasta

Luotettava kotimainen eristetoimittaja

Ekovilla-eristeet valmistaa suomalaisessa omistuksessa oleva vakavarainen Ekovilla Oy, joka on yli 30-vuotias  Kouvolassa toimiva pk-yritys. Yhtiöllä on tuotantolaitokset myös Kiimingissä ja Ylistarossa ja se on keskittynyt puukuitueristeiden valmistukseen, yksi tehtaista tuottaa myös laadukkaan asfaltin valmistuksessa tarvittavaa orgaanista kuitua. Ekovilla Oy:n kasvu on ollut nopeampaa kuin alalla keskimäärin, eristeestä on tullut sen hyvien ominaisuuksien vuoksi omakotirakentajien suosikkieriste. Tuoteperheeseen  tullut odotettu levyvilla-uutuus  täydentää hengittävän eristeen käyttömahdollisuuksia.
Olemme orgaanisten lämmöneristeiden markkinajohtaja Suomessa, Ekovilla on omakotirakentajien ja- saneeraajien suosikkieriste. Ekovilla Oy on luokiteltu Suomen vahvimpiin yrityksiin ja olemme  mukana Vastuullinen yritys –palvelussa. Olemme myös Pientaloteollisuus PTT ry:n jäsenyritys.

Historiasta nykypäivään

Ekovilla Oy:llä on juurensa Kuusankoskella, jolloin Reijo Louko yhdessä Risto Kauppilan kanssa perusti Kymen Puhalluseristevilla Oy:n vuonna 1979. Yhtiö toimi alkuvaiheessa ulkomailta  tuotujen eristeiden puhallusurakoitsijana, mutta käynnisti pian oman valmistustoiminnan Yhdysvalloista toimitetulla eristelinjalla. Pian Suomessa oli useita itsenäisiä puukuitueristettä valmistavaa tehdasta, jotka eri vaiheiden jälkeen  yhdistyivät ja yhtiön nimeksi tuli Ekovilla Oy. Vuonna 2010 käynnistettiin Kouvolassa investoinnit levyvillatehtaaseen,  jossa tuotanto käynnistyi  2011. Levyvilla on saanut hyvän vastaanoton ja se on mahdollistanut ympäristöystävällisen Ekovillan käytön myös talotehtaiden elementtituotannossa.

Ekovillassa tehtiin täydellinen brändiuudistus vuoden 2013 keväällä. Uusi ilme kertoo entistä paremmin millainen Ekovilla on; Lämmin ja vihreä. Samalla konsernirakenne selkiytettiin fuusioimalla kaikki tehtaat emoyhtiönsä Ekovilla Oy:n kanssa.

Oululainen Kaski-ovia valmistava Kaskipuu Oy osti 1.1.2014 Ekovillan osake-enemmistön. Omistusjärjestelyillä haetaan toiminnan kasvua kotimaassa sekä lähialueilla.

Me palvelemme!

Ekovilla-palveluverkosto kattaa koko maan. Huolehdimme 24 asennuspalvelusyrityksen sekä yli 300 rakennustarvikeliike-kumppanin voimin eristeiden jakelusta ja asentamisesta. Eristeet sisältyvät myös useimpien talotoimittajien toimitussisältöön.

Ekovilla yrityksenä

Perustettu

1979

Liikeidea

Luonnollisen ja terveellisen asumisen turvaava keräyspaperipohjainen lämmöneristäminen valmiiksi asennettuna tai itseasennettuna.

Tuotteet

  1. Ekovilla puhalluseristeet
  2. Ekovilla levyeriste
  3. Ekovilla ilmatiiviystuotteet
  4. Asfalttikuitu

Työntekijöiden lukumäärä

Tuotannossa, myynnissä, hallinnossa ja asennuspalveluverkostossa noin 140 henkilöä.

Tehtaat Suomessa

Ekovilla Oy, Kuusankoski
Ekovilla Oy, Ylistaro
Ekovilla Oy, Kiiminki

Omistajat

Kaskipuu Oy ja Mika Ervasti (toimitusjohtaja).

Vahva, luotettava yritys

Ekovilla on Vastuullinen Yritys

Vastuullinen yritys -palvelu kokoaa tilaajavastuulain vaatimat asiakirjat yhteen osoitteeseen.

Valitse yllä oleva linkki Vastuullinen Yritys -palveluun ja saat todeta Ekovillan asioiden olevan kunnossa!

Palvelun tarjoaa Suomen Asiakastieto Oy, joka on Suomen johtava yritys- ja luottotietoyhtiö. Asiakastieto on valtion, kuntien sekä seurakuntien hyväksymä virallinen tiedontuottaja.

Ekovillan kumppaneita ovat myös Pientaloteollisuus PTT ry:n sekä European Cellulose Insulation Association (ECIA) -jäsen.

Pyydä tarjous