Select language
  • Töihin meille? Ekovilla tarvitsee Varsinais-Suomeen myyntihenkisen työpäällikön!
  • Töihin meille? Ekovilla tarvitsee Varsinais-Suomeen myyntihenkisen työpäällikön!
  • Töihin meille? Ekovilla tarvitsee Varsinais-Suomeen myyntihenkisen työpäällikön!
  • Töihin meille? Ekovilla tarvitsee Varsinais-Suomeen myyntihenkisen työpäällikön!
Miksi Ekovilla?

Töihin meille? Ekovilla tarvitsee Varsinais-Suomeen myyntihenkisen työpäällikön!

25.02.2017 Ekovillan uutisia

Ekovilla Oy on suomalainen puukuituisten lämmöneristeiden valmistukseen ja asennukseen erikoistunut pk-yritys. Yritys on perustettu Kuusankoskella yli 35 vuotta sitten. Yrityksellä on neljä tuotantolaitosta Suomessa, kaksi Kouvolassa, yksi Seinäjoella ja yksi Oulussa. Ekovilla-palveluverkosto kattaa koko maan. Huolehdimme 20 asennuspalvelusyrityksen sekä n. 400 rakennustarvikeliike-kumppanin ja n. 100 talotehdas-kumppanin voimin eristeiden jakelusta ja asentamisesta. Ekovilla on orgaanisten lämmöneristeiden markkinajohtaja Suomessa.

HAEMME VARSINAIS-SUOMEN ALUEELLE MYYNNILLISTÄ TYÖPÄÄLLIKKÖÄ.

Etsitkö vastuullista työtä rakennusalalta projektitehtävien parista? Oletko kiinnostunut uudenlaisesta työpäällikön toimenkuvasta? Ekovillan toiminnan kasvaessa haemme Varsinais-Suomen alueelle myyntihenkistä ja vastuullisen työotteen omaavaa TYÖPÄÄLLIKKÖÄ.

Työpäällikön tehtävänä on Ekovilla-asennusten organisointi Varsinais-Suomen alueella sekä myynti- ja asiakaspalvelutyö. Työskentelet tavoitteellisesti ja varmistat projektien toteutumisen sovitusti. Huolehdit että asennukset sujuvat laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja sovitussa aikataulussa.

Projektien aikataulutuksen lisäksi tehtäviisi kuuluu myös osallistua asentajien rekrytointeihin ja huolehtia heidän motivoinnista sekä yksikön hyvästä työilmapiiristä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, olet innostava, kannustava sekä omaat jämäkän työotteen. Tuloksista raportoit esimiehellesi kenttäpäällikölle viikoittain.

Aiempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä tai toimialalta luetaan eduksi. Ekovillalaisia yhdistää ennakkoluuloton ja positiivinen ote asiakkaiden palvelemiseen ja kaupankäyntiin sekä jatkuva halu oppia uutta. Olet myös energinen ja periksiantamaton. Työpäällikkönä tartut rohkeasti töihin ja viet asiat loppuun. Tuet omalla aktiivisella palveluasenteella Ekovillan kuluttaja- ja ammattiasiakasmyyntiä.

Ekovilla tarjoaa monipuolisen työn tutkimustenkin mukaan erittäin tunnetun brändin parissa. Ekovillalla työn alkuun sinut saattelee kattava perehdytys sekä kokeneiden työkavereiden tuki. Lisäksi asiakkaamme tarjoaa vakituisen työpaikan, jossa on kilpailukykyinen palkkaus ja houkuttelevat työsuhde-edut. Työpisteesi sijaitsee Turussa, mutta toimistotöiden ohella olet paljon kentällä. Täten tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä liikkumismahdollisuuksia, ajokorttia ja omaa autoa. Työ Ekovillalla avaa upean mahdollisuuden työllistyä tulevaisuuden organisaatioon, jossa on myös kansainvälisiä mahdollisuuksia!

Tuntuuko tehtävä omalta? Hae tehtävään heti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuvaiheessa. Lisätietoja antaa mielellään Baronan rekrytointikonsultti Krista Pulkkinen, puh. 050 505 7715, tiistaisin klo 13.00 – 14.30.

Klikkaa ja hae paikkaa »

Pyydä tarjous