Select language
  • Sinustako Ekovillan markkinointiassistentti?
  • Sinustako Ekovillan markkinointiassistentti?
  • Sinustako Ekovillan markkinointiassistentti?
  • Sinustako Ekovillan markkinointiassistentti?
Miksi Ekovilla?

Sinustako Ekovillan markkinointiassistentti?

15.12.2016 Ekovillan uutisia

Ekovilla Oy on suomalainen puukuituisten lämmöneristeiden valmistukseen ja asennukseen erikoistunut pk-yritys. Yritys on perustettu Kuusankoskella yli 35 vuotta sitten. Yrityksellä on neljä tuotantolaitosta Suomessa, kaksi Kouvolassa, yksi Seinäjoella ja yksi Oulussa. Ekovilla-palveluverkosto kattaa koko maan. Huolehdimme 20 asennuspalvelusyrityksen sekä n. 400 rakennustarvikeliike-kumppanin ja n. 100 talotehdas-kumppanin voimin eristeiden jakelusta ja asentamisesta. Ekovilla on orgaanisten lämmöneristeiden markkinajohtaja Suomessa.

HAEMME OULUN TOIMIPISTEESEEN MARKKINOINNIN KOKEMUSTA JA ITSENÄISEN TYÖOTTEEN OMAAVAA MARKKINOINTIASSISTENTTIA.

Työtehtäväsi koostuvat monipuolisista markkinoinnin tehtävistä sekä myynnin tukitehtävistä. Osallistut yrityksen markkinointiviestinnän toteuttamiseen ja vastaat osaltasi yrityksen markkinointimateriaalin suunnittelusta sekä hankinnasta. Tehtäviisi kuuluvat myös erilaisten kuluttaja- ja ammattiasiakas-tapahtumien markkinointi sekä tapahtumien suunnittelu- ja -valmistelutyöt. Lisäksi tulet toteuttamaan yrityksen sisäistä tiedotusta ja viestintää.

Tuet omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi yrityksen myyntitiimiä saavuttamaan myyntitavoitteet tuottamalla heille laadukasta myynnin tukimateriaalia sekä suunnittelemalla tehokkaita myynti- ja markkinointikampanjoita. Sinulla on myös päävastuu myyntityössä tarvittavien yritystuotteiden ja asiakaslahjojen kilpailuttamisesta ja hankinnasta.

Työskentelet tavoitteellisesti ja viet intohimolla Ekovillan markkinointia eteenpäin. Olet tiimipelaaja, jolla on itsenäinen ote työhön ja rohkeutta lähteä mukaan monenlaisiin tilanteisiin ja kohtaamisiin. Tehtävän hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta muun muassa messutapahtumien vuoksi. Matkapäivien määrä on arviolta n. 20 pv vuodessa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta monipuolisista markkinoinnin tehtävistä sekä ennakkoluulotonta ja positiivista otetta työhön. Markkinointiassistenttina omaat vahvat vuorovaikutustaidot, viet asiat loppuun ja haluat jatkuvasti kehittää omaa osaamistasi. Olet energinen ja toimeen tarttuva markkinoinnin osaaja.

Sinulla on vahva tietotekninen osaaminen ja hallitset yleisempien markkinoinnissa käytettävien ohjelmistojen käytön. Some- markkinoinnin osaaminen ja kokemus katsotaan eduksi. Tehtävässä osallistut aktiivisesti sisällön tuottamiseen, joten sujuva kirjoitustaito suomeksi on edellytys. Sujuva englannin- ja ruotsinkielen taito nähdään vahvana etuna.

Uusi markkinointiassistentti saa sopivasti haastavan vakituisen työn sekä tutkimustenkin mukaan erittäin tunnetun brändin edustuksen. Ekovillalla työn alkuun sinut saattelee kattava perehdytys sekä kokeneiden kollegoiden tuki. Lisäksi asiakkaamme tarjoaa työpaikan, jossa on houkuttelevat työsuhde-edut, positiivinen suhtautuminen osaamisen kehittämiseen sekä upean mahdollisuuden työllistyä organisaatioon, jossa on myös kansainvälisiä mahdollisuuksia!

Tuntuuko tehtävä omalta? Klikkaa Hae tästä -painiketta ja kerro meille sunnuntaihin 8.1. mennessä miksi tämä tehtävä on kuin sinulle tehty! Varaudu myös esittäytymään videohaastattelussa, sillä uskomme, että liikkuva kuva kertoo sinusta enemmän kuin 1000 sanaa hakemuksessa!

Lisätietoja kaivatessasi tartu luuriin keskiviikkona 21.12. klo 14.00 – 15.00 tai torstaina 29.12. klo 12.00–13.00, jolloin puhelinlinjoilla päivystää Baronan asiakkuuspäällikkö Essi Lindholm, puh. 043 824 4191. Haun tiimoilta pääsemme syvällisempiin keskusteluihin kanssasi, jos ennen soittoasi olet jo tallentanut järjestelmäämme ansioluettelosi hakemuksineen ja palkkatoiveineen.

 https://careers.barona.fi/tyopaikka/5851552acec71ab44c2d979c/Markkinointiassistentti/ 

ht

Pyydä tarjous