Select language
  • Liity mukaan Suomen parhaaseen myyntiorganisaatioon!
  • Liity mukaan Suomen parhaaseen myyntiorganisaatioon!
  • Liity mukaan Suomen parhaaseen myyntiorganisaatioon!
  • Liity mukaan Suomen parhaaseen myyntiorganisaatioon!
Miksi Ekovilla?

Liity mukaan Suomen parhaaseen myyntiorganisaatioon!

20.03.2017 Ekovillan uutisia

Ekovilla Oy on suomalainen puukuituisten lämmöneristeiden valmistukseen ja asennukseen erikoistunut pk-yritys. Yritys on perustettu Kuusankoskella yli 35 vuotta sitten. Yrityksellä on neljä tuotantolaitosta Suomessa, kaksi Kouvolassa, yksi Seinäjoella ja yksi Oulussa. Ekovilla-palveluverkosto kattaa koko maan. Huolehdimme 20 asennuspalvelusyrityksen sekä n. 400 rakennustarvikeliike-kumppanin ja n. 100 talotehdas-kumppanin voimin eristeiden jakelusta ja asentamisesta. Ekovilla on orgaanisten lämmöneristeiden markkinajohtaja Suomessa.

Liity mukaan Suomen parhaaseen myyntiorganisaatioon, jossa sinua autetaan menestymään!

Haemme aktiivisia ja tavoitteeellisia tehtaanedustajia tehtaanedustajia Ekovillan eristyspalveluiden myyntiin. Myyntiedustajan tehtävänä on myydä Ekovillan eristyspalvelu kuluttaja-asiakkaillemme omalla myyntialueellaan. Työ sisältää paljon asiakaskäyntejä ja edellyttää hyviä liikkumismahdollisuuksia sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Työtehtävien hoitamiseen kuuluu oleellisesti myös aktiivinen asiakashankinta sekä itsenäisesti, että yhdessä tiimisi kanssa. Odotamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta, iloista ilmettä, rehellistä palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Arvostamme aikaisempaa myyntikokemusta, mutta tässä työssä persoona ratkaisee.

Ekovillan myyntiedustajat palvelevat asiakkaita joustavasti ja myyvät eristämisen kokonaisratkaisut avaimet käteen -periaatteella. Tavoitteenamme on maailman paras asiakaskokemus eristämisen toimialalla, mikä tarkoittaa laadukasta ja asiakaslähtöistä palvelua jokaiselta Ekovillalaiselta.

Ekovilla tarjoaa mielenkiintoisen ja palkitsevan työn tutkimustenkin mukaan erittäin tunnetun brändin parissa. Saat aivan aluksi hyvän perehdytyksen työtehtäviisi sekä kokeneiden työkavereiden tuen. Ekovilla tarjoaa vakituisen työpaikan, jossa on kannustava palkkaus, hyvät työvälineet sekä mukavat työkaverit!

Ekovilla on suomalainen perheyritys, jolla on pian 40 vuoden kokemus. Puukuitueristämisellä on pitkät, lähes 100 vuoden perinteet maailmalla. Tarjoamme asiakkaillemme huippulaadukkaat tuotteet sekä unohtumattoman palvelukokemuksen. Teemme töitä pitkäjänteisesti ja olemme ylpeitä siitä, että pystymme tarjoamaan turvallisen työpaikan sekä hyvä näkymät tulevaisuuteen!

Haku on avoinna 3.4.2017 saakka, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, työ alkaa sopimuksen mukaan. Mikäli näemme sinussa potentiaalia tehtävään, olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse muutaman arkipäivän kuluessa hakemuksesi vastaanottamisesta.

Klikkaa ja hae paikkaa »

Pyydä tarjous