Select language
  • Kouvolan Rakennusmessut Ekovillan tiloissa
  • Kouvolan Rakennusmessut Ekovillan tiloissa
  • Kouvolan Rakennusmessut Ekovillan tiloissa
  • Kouvolan Rakennusmessut Ekovillan tiloissa
Miksi Ekovilla?

Kouvolan Rakennusmessut Ekovillan tiloissa

18.12.2014 Ekovillan uutisia

Kouvolan Rakennus- ja sisustusmessut järjestetään keväällä 2015 Ekovillan varastohallissa Kuusankosken Katajaharjussa.

— Tämä on tietääkseni ihan ainutlaatuinen paikka tällaisille messuille. Idea syntyi toukokuussa, ja se taisi olla kesäkuuta, kun homma lyötiin lukkoon. Nyt noin 70 prosenttia myyntitilasta on varattu. Tulijoita on hyvä määrä, mutta vielä siis mahtuu mukaan, kertoo Kymenlaakson Messujen messupäällikkö Kristiina Vahvelainen.

Messujen myyntialue tulee olemaan järjestäjien mukaan kooltaan noin 1000 neliötä, mikä on arviolta puolet vähemmän kuin jäähallissa. Tapahtuma-alue koostuu isosta näyttelytilasta, työnäytösalueesta sekä pöytäpaikka-alueesta. Messujen teema on kodin pienet pintaremontit. Kaikkiaan messutilan koko tulee olemaan noin 5 000 neliötä.

RAK-messut on järjestetty perinteisesti Kouvolan jäähallissa. Järjestäjien mukaan paikkaa vaihdettiin, koska messujen ajankohtaa haluttiin aikaistaa. Ensi keväänä RAK-messut pidetään 28. ja 29. maaliskuuta, kun viime vuonna ne ajoittuivat huhtikuun lopulle.

— Jäähallissa olisimme joutuneet odottamaan, että KooKoon kausi päättyy, sanoo Kymenlaakson Messujen hallituksen puheenjohtaja Vesa Rantala.

Tervetuloa messuille!

Pyydä tarjous