Select language
  • Haemme kunnossapitovastaavaa Kuusankoskelle
  • Haemme kunnossapitovastaavaa Kuusankoskelle
  • Haemme kunnossapitovastaavaa Kuusankoskelle
  • Haemme kunnossapitovastaavaa Kuusankoskelle
Miksi Ekovilla?

Haemme kunnossapitovastaavaa Kuusankoskelle

18.06.2019 Ekovillan uutisia

EcoUp on suomalainen eristealan kiertotalouskonserni, joka valmistaa ja uusiokäyttää puukuitu- ja mineraalieristeitä sekä kehittää kiertotalouteen liittyvää teknologiaa. Työllistämme yli 100 henkeä ja konserniin kuuluvat Ekovilla ja Eko-Expert ovat alansa tunnetuimpia toimijoita Suomessa. Toteutamme vuosittain tuhansia kokonaisvaltaisia, ympäristöystävällisiä eristysasennuksia sekä ylä- ja alapohjasaneerauksia asiakkaillemme. Palveluvalikoimaamme kuuluvat myös suurtehoimurointipalvelut sekä leca-sora- ja vaahtolasitoimitukset.

Etsimme Kuusankosken tehtaallemme kunnossapitovastaavaa hoitamaan monipuolisesti laitteistojen ja koneiden elinkaarenhallintaa liittyviä tehtäviä. Etsimämme henkilö ei säikähdä painetta ja on tottunut käsittelemään hektistä työtä, jossa päivät eivät ole samanlaisia. Teknisten vastuiden lisäksi henkilön vastuulla ovat päivittäiset operatiiviset esimiehen tehtävät.

Me-henki on toimintamme ydin ja valittu henkilö tulee osaksi tiimiä sekä yhteisöä. Yhteistyössä osaavan tuotanto- ja kunnossapitotiimin kanssa näet oman työsi lisäarvon tuotantotehokkuuden, käyttövarmuuden ja kunnossapidon tuottamisena. Työn johdollisesta näkökulmasta avainasioita ovat suunnitelmallinen, turvallinen sekä kustannustehokas toiminta.

Olet etsimämme henkilö, jos työkokemuksesi on prosessiteollisuuden kunnossapidosta tai kunnossapito on lähellä sydäntäsi. Sinulla on soveltuva tekninen koulutus ja useamman vuoden kokemus alalta. Olet oma-aloitteinen, sinulla on palava halu oppia uutta ja kehittyä paremmaksi.

Tiivistetysti vaadittava osaaminen:

  • Sähkö- ja automaatiopuolen osaaminen
  • Tuotantoprosessien ymmärtäminen
  • Kokonaisuuksien hallinta
  • Valmius hypätä tarvittaessa tuotantolinjalle

Eduksi katsomme:

  • Kielitaito
  • Sähköluvat

Oletko sinä etsimämme henkikö kehittymään ja kasvamaan meidän kanssa? Hae mukaan jo nyt, sillä käymme hakemuksia läpi jatkuvasti ja etenemme rekrytointiprosessissa nopeasti oikean henkilön löydyttyä!

CV:t ja hakemukset voi lähettää Lauri Törrölle osoitteeseen: lauri.torro@ekovilla.com

Lisätietoja tehtävään liittyen antavat:

Lauri Törrö                                                         
0400 255610                                                       
Operatiivinen johtaja   

Antti Sarlomo
040 5465500
Tuotekehitys, tuotannon suunnittelu

Pyydä tarjous