Select language
  • Ekovilla mukana FinnBuild messuilla 10.-12.10.2018
  • Ekovilla mukana FinnBuild messuilla 10.-12.10.2018
  • Ekovilla mukana FinnBuild messuilla 10.-12.10.2018
  • Ekovilla mukana FinnBuild messuilla 10.-12.10.2018
Miksi Ekovilla?

Ekovilla mukana FinnBuild messuilla 10.-12.10.2018

21.09.2018 Ekovillan uutisia

Uudis- tai saneerauskohteiden suunnittelija ja rakentaja

Kysy reilusti eristämisestä!

Kestävää rakentamista tehdään osaajien yhteistyöllä. Ekovilla osaa eristämisen. Valtakunnallinen myynti- ja asennusverkostomme on käynyt korkeakoulunsa Suomen vaativimmissa arvokohteissa.

Tervetuloa osastollemme 6 h 50, saat meiltä eristeiden lisäksi hyvät neuvot kysymyksiisi.

Jäähän suunnittelemasi ja rakentamasi puutalo henkiin?

Yli sata vuotta vanhan puutalon kestävydestä kannattaa ottaa oppia. Miten se on pysynyt terveenä ja hengissä? Salaisuus on sen hengittävissä materiaaleissa, jotka sallivat ilmankosteuden dynaamisen liikkumisen rakenteessa ja sen läpi rakennetta vahingoittamatta. Dynaamisuutta ei ole estetty alussa eikä myöhemmin hengittämättömillä kerroksilla. 

Vieläkin kuulee sanottavan vanhojen rakennusten kestävyyden perustuvan vain niiden hataruuteen ja sisältä karkaavan lämmön kuivattavaan vaikutukseen. Rakenteen dynaamisuus on kuitenkin muuta. Sen todistaa samaisen vanhan talon lisäeristäminen tiiviiksi ja energiatehokkaaksi. Yli 30 vuotta sitten hengittävillä Ekovilla-tuotteilla tehty saneeraus osoittaa rakenteen dynaamisuuden todeksi; rakenne hengittää ja talo voi hyvin. 

Sama periaate toimii myös uudisrakennuksissa. Tänään voimme tehdä hengittävillä Ekovilla-eristeillä vaikka nollaenergiataloja ja höyrynläpäisevyyttä voimme säätää sitä varten suunnitelluilla Ekovilla-tuotteilla.

Kosteus pääsee tasaantumaan kesällä...
...ja talvella rakenteen läpi turvallisesti.

Katso animaatio dynaamisen rakenteen toimintaperiaatteesta 

Pyydä tarjous