Select language
  • Sinustako myyjä jälleenmyyntiverkoston tueksi?
  • Sinustako myyjä jälleenmyyntiverkoston tueksi?
  • Sinustako myyjä jälleenmyyntiverkoston tueksi?
  • Sinustako myyjä jälleenmyyntiverkoston tueksi?
Miksi Ekovilla?

Sinustako myyjä jälleenmyyntiverkoston tueksi?

17.05.2019 Ekovillan uutisia

EcoUp on suomalainen eristealan kiertotalouskonserni, joka valmistaa ja uusiokäyttää puukuitu- ja mineraalieristeitä sekä kehittää kiertotalouteen liittyvää teknologiaa. Työllistämme yli 100 henkeä ja konserniin kuuluvat Ekovilla ja Eko-Expert ovat alonsa tunnetuimpia toimijoita Suomessa. Toteutamme vuosittain tuhansia kokonaisvaltaisia, ympäristöystävällisiä eristysasennuksia sekä ylä- ja alapohjasaneerauksia asiakkaillemme. Palveluvalikoimaamme kuuluvat myös suurtehoimurointipalvelut sekä leca-sora- ja vaahtolasitoimitukset.

Sijainti: Kuopio, Kokkola / Vaasa sekä Jyväskylä.


Etsimämme myyjä taipuu moneen ja kulkee myyjän aistit valppaina päivittäin. Tehtävänäsi on olemassa olevien asiakassuhteiden hoitaminen, aktiivinen myynninedistämistyö jälleenmyyjäverkostossasi sekä uusien jälleenmyyjien hankinta yhdessä tiimisi kanssa. Työssäsi sinulla on tukena ympärillä oleva tiimisi sekä myyntipäällikkö, joka toimii myös lähiesimiehenäsi.


Odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Emme etsi koulutustaustaltaan täydellisiä henkilöitä, vaan arvotamme asenteesi ja halusi kuulua meihin korkeammalle. Tärkein resurssisi on aika, eli osaat hallita oman ajankäyttösi parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Tavoitteenasi on kestävien asiakassuhteiden luonti ja niiden kehittäminen sekä vuosittaisten myyntitavoitteiden saavuttaminen. Liikkuva työmme edellyttää myös matkustamista.

 

Mikäli palat halusta myydä ja hoitaa asiakassuhteita asiakaslähtöisesti ja olet yrittäjähenkisellä asenteella liikenteessä, sovit energiseen tiimiimme takuulla! Meiltä saat kattavan ja laadukkaan perehdytyksen työhösi.

  • Hyvän ja kannustavan palkkausmallin – Kiinteä pohja + bonus
  •  Loistavat työkaverit sekä tiiviin yhteishengen – aitoa joukkuehenkeä
  • Hyvän ja ammattitaitoisen perehdytyksen
  • Vapauden johtaa omaa työtäsi ja ajankäyttöäsi
  • Hyvän konseptin, jossa asiakas ja työntekijät ovat keskiössä
  • Nykyaikaiset työvälineet

 

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa:

Rekrytointipäällikkö Mikko Putkonen, +35841 439 7498, mikko.putkonen@kaski.fi

 

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae mukaan nyt, sillä käsittelemme hakemuksia päivittäin.

Hakemuksen voit täyttää täällä, tai lähettää osoitteeseen: mikko.putkonenkaskifi

Pyydä tarjous