Select language
  • Puhallusvillan asennus
  • Puistevilla paigaldamine
  • Installation of blown wool
  • Installation av blåsbar lösull

Suosikkieriste asennettuna - tai itse asentaen

Ekovilla tarjoaa lämpimät eristeet ja tiiviin rakentamisen ohjeet niin uuden rakentajalle kuin lisäeristäjälle. Ekovillasta onkin kasvanut omakotirakentajien valinnoissa arvostetuin lämmöneriste. Tilaa se avaimet käteen tai asenna itse.

Puhallusvilla asennettuna

Ekovillan Palveluasennus eristää kohteet valmiiksi kaikkialla Suomessa jo kohta neljän vuosikymmenen kokemuksella. Ekovilla-puhallusvillan voit tilata avaimet käteen palveluna rautakaupastasi, valmistalosi talomyyjältä tai Ekovilla-Palveluyrittäjältä.

Kaikilta näiltä saat valmistautumisohjeet, joilla valmistelet kohteen oikeaoppisesti eristämiskuntoon. Ekovilla asentaa puhallusvillan niin uudiskohteisiin kuin lisäeristys- ja saneerauskohteisiin. Ekovilla-asennukselta saat asiantuntevat neuvot myös kiperissä eristämiseen liittyvissä kysymyksissäsi.

Katso puhallusvillan asennuksen yhteystiedot »

Puhallusvillan asennusvideo

Ekovilla IA-puhallusvillan itseasennus

Ekovilla IA -itseasennus on suunniteltu helppoa ja mukavaa omatoimista asennusta ajatellen. Voit hakea kauppiaaltasi vuokralle puhalluskoneen, jolla ylä- ja alapohjan eristystyö käy näppärästi. Puhalluskone ja isokin määrä eristettä kulkevat mukavasti henkilöauton peräkärryssä, sillä puhallusvilla on ekopakattu säkkeihin noin viidenteen osaan tilavuudestaan.

Esimerkiksi 20 sentin lisäeristeen puhaltaminen 100 m² yläpohjaan kestää 2-3 tuntia ja eriste maksaa itsensä nopeasti takaisin pienentyneinä lämmityskuluina ja lisääntyneenä asumismukavuutena.

Oletpa mistä päin Suomea tahansa, rautakauppiaasi on kokenut itseasennettavan Ekovillan myyjä. Ohjeita löytyy säkin kylkeen painettuna, saat myös kaupan varastolta opastusta koneen käyttöön.

Menekki ja ohjeet

Menekit Ekovilla itseasennuksessa

Yläpohja

2-3 säkkiä/m3

Vino-ontelo

3-4 säkkiä/m3

Alapohja

3-4 säkkiä/m3

Pystyontelo

4-5 säkkiä/m3

Ohjeita asennustyöhön »

Vihreän Force-koneen käyttöohje »

Sinisen Krendl-koneen käyttöohje »

Keltaisen Pony-koneen käyttöohje »

Bruksanvisning för lilla blåsmaskinen Force »

Pyydä tarjous