Select language
  • Tule huoltoasentajaksi Kouvolaan
  • Tule huoltoasentajaksi Kouvolaan
  • Tule huoltoasentajaksi Kouvolaan
  • Tule huoltoasentajaksi Kouvolaan

Tule huoltoasentajaksi Kouvolaan

11.01.2018 Ekovillan uutisia

Ekovilla Oy on suomalainen puukuituisten lämmöneristeiden valmistukseen ja asennukseen erikoistunut pk-yritys. Yritys on perustettu Kuusankoskella yli 35 vuotta sitten. Yrityksellä on neljä tuotantolaitosta Suomessa, kaksi Kouvolassa, yksi Seinäjoella ja yksi Oulussa. Ekovilla-palveluverkosto kattaa koko maan. Ekovilla on orgaanisten lämmöneristeiden markkinajohtaja Suomessa.

Etsimme Kouvolan tehtaille aloitekykyistä ja itsenäiseen työskentelyyn soveltuvaa kunnossapidon huoltoasentajaa. Tehtävään kuuluu eri tuotantokoneiden ja työvälineiden monipuoliset huolto-, korjaus- ja asennustehtävät. Toivomme hakijoilta sähkö- tai/ja mekaanisen – tai/ja automaatio alan koulutusta ja huoltokokemusta vastaavista tehtävistä. Olethan tottunut työskentelemään itsenäisesti, vastuullisesti ja oma-aloitteisesti huoltamaan tuotantokoneita ja -laitteita, mutta osaat myös toimia osana ryhmää. Sinulla on kokemusta teollisuuden häiriöselvityksestä ja omaat ongelmanratkaisukykyä.


Tarjoamme sinulle monipuolisen, ja haasteellisen tehtävän osaavassa, ja kehittyvässä pk-yrityksessä. Työ on vakituinen päivätyö.

Odotamme sinulta:

- sähköasentajan tai muuta soveltuvaa koulutusta

- kokemusta teollisuuden sähkötöistä, moottoreiden vaihdosta, taajuusmuuttajien käytöstä, teollisuuden asennustöistä

-ajokortti B

Eduksi katsomme:

- mekaanisen kunnossapidon taidot

- hitsaustaidon

- kokemuksen Siemensin logiikkaohjauksesta

Hakemukset 31.1.2018 mennessä osoitteeseen rekryekovillacom

Pyydä tarjous